NL FR

Thermen van Spa

Tot 15% korting op je toegangskaarten

Ontdek de Thermen van Spa, een oase van rust en ontspanning

800 m² binnen- en buitenbaden met natuurlijk mineraalwater uit de Clementine-bron verwarmd tot 33°, meer dan 100 hydromassagefuncties, ontspanningsruimtes, sauna's, hammams...

Het Institut by Thermes de Spa beschikt over 60 individuele behandelingskamers en biedt een breed scala aan balneotherapiebehandelingen, schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam, massages, enz.

Geniet van de heilzame en genezende werking van de behandelingen volgens de traditie van Spa, die al meer dan 150 jaar legendarisch zijn.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je:

  • 15% korting op je tickets geldig voor 3 uur of voor een hele dag van maandag tot vrijdag (uitgezonderd feestdagen en bankholidays)
  • 10% korting op je tickets geldig voor 3 uur of voor een hele dag in het weekend en op feestdagen

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het evenement. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2022 tot en met 30/06/2023. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld je aan

Meld je aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.