NL FR

Mini-Europa

16% korting op je toegangstickets

Laat je verwonderen! Mini-Europa is een park waar alle wonderen van Europa in miniatuur tentoongesteld worden. Bonsais, bloemenperkjes en dwergbomen bieden de perfecte context voor de 350 monumenten die tot in de kleinste details werden nagemaakt op schaal 1/25. Duizenden levensechte figuurtjes en animaties! Ontsteek de uitbarsting van de Vesuvius of bekijk de opstijging van de Ariane-raket. De twee uur durende wandeling laat u de historische, architecturale en culturele rijkdommen van de 27 landen van de Europese Unie en van het Verenigd Koninkrijk (her)ontdekken.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 16% korting op je toegangstickets!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van het park. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.