NL FR

Center Parcs

Tot 40% korting op de huur van een cottage

Is het niet fantastisch om bij elkaar te zijn en samen echt te genieten van onze mooie natuur? Als u bij Center Parcs bent, krijgt u vanzelf zin om samen plezier te beleven en onvergetelijke herinneringen te maken. Voel de spanning als u van de wildwaterbaan af raast. Adem frisse boslucht in terwijl u samen gaat wandelen rond het meer. Word wakker met de eekhoorns en ontbijt terwijl u geniet van het uitzicht op het bos. Hoe ziet uw ideale vakantie eruit? Eindeloos veel doen. Of juist even helemaal niets…


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u nu tot 40% korting op de huur van een cottage bij Center Parcs!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. De korting wordt automatisch verrekend.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/09/2023 tot en met 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Geldig voor een selectie van aankomsten tot 26 februari 2024. Geldig voor een selectie van cottages en parken. Uiterste boekingsdatum: 31 december 2023 en minstens 14 dagen voor aankomst. Volgens beschikbaarheid.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.