NL FR

Holidayline

Luxe 3-daagse in de Champagnestreek vanaf €299 p.p.

U logeert in het luxueuze en romantische hotel Hostellerie La Briqueterie Relais & Châteaux *****, in een ele­gant kader, op een uitgestrekt domein van maar liefst 5 ha. La Briqueterie biedt een exquise gastronomische keuken, ontspanning in de spa en een excellente service. Deze riante 5 sterren hostellerie is prachtig gelegen te midden van de wijn­gaarden op de zuidhellingen van de Côte des Blancs, langs de Route Touristique du Champagne. Een per­fec­­te ligging voor het ont­dek­ken van de regio en het bezoeken van de vele bekende, maar ook kleinere familiale champagnehuizen. Vinay wordt omgeven door wijngaarden, die zich veelal uitstrekken tot aan de horizon.  Van hieruit kan je de Champagnehoofdstad Epernay (op 7km), met meer dan 110 km cham­pagne­kelders, ontdekken. Ook Reims met haar imposante kathedraal is slechts op een half uur rijden. 

Inbegrepen:

  • 2 nachten in Hostellerie La Briqueterie Relais & Châteaux ***** 
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1 x gastronomisch 3-gangendiner
  • digitale reisgids 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet u een speciaal tarief van € 299 per persoon voor 2 nachten in een tweepersoonskamer!

Klik op onderstaande knop om u aan te melden en de kortingscode te bekijken. Klik dan nogmaals op de knop om naar de website van de partner te gaan. Gebruik de kortingscode online bij het betalen van je reservatie.


Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer:

  • Vertrek tussen 01/11/2023 en 07/01/2024 met aankomst zondag t.e.m. woensdag : € 299 p.p.
  • Prijs in Single: € 455 p.p.


Voorwaarden

Aanbod geldig van 01/11/2023 tot en met 07/01/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. 
Organisator: Holidayline.be - Lic.1615 – V.U. K.Stuyts.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.