NL FR

Bellewaerde Aquapark

€3 korting op tickets voor volwassenen

Beleef Bellewaerde Aquapark met het hele gezin!

Bellewaerde Aquapark, da’s ‘aaah!’ voor het hele gezin! Grote en kleine bengels gillen ‘aaah!’ in de spectaculaire speelzones en op de geweldige glijbanen, terwijl de ouders relaxed ‘aaah!’ zuchten in de vele jacuzzi’s of ligzones. En dat allemaal in een tropische, groene oase, bij een heerlijke temperatuur van 34°C!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je nu van €3 korting op volwassenen tickets! 

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Bellewaerde Aquapark. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. De Leene
  2. Ma Passion
  3. Restaurant CRKL


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Tickets zijn niet geldig tijdens de Halloween periode (van 21/10/2023 tot en met 5/11/2023). Volgens beschikbaarheid.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.