NL FR

Aqualibi

€4 korting op tickets voor volwassenen

Laat je opzwepen door het Caraïbisch ritme van Aqualibi! Palmbomen, kokosnoten, surfplanken,... sleuren je helemaal mee naar zonnige oorden. Een heerlijk warme duik bij 29°C is dé ontspanning waar het hele gezin naar uitkijkt! In het ondiepe water van Kiddie Bay beleven de allerkleinste waterratten de tijd van hun leven, terwijl grote broer of zus de ene glijbaan na de andere afschuimt, en mama of papa genietend naar het spektakel kijkt. 


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je nu van €4 korting op volwassenen tickets! 

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Opgelet: Het waterpark Aqualibi zal gesloten zijn van 28 augustus 2023 tot en met 21 december 2023 voor uitbreidingswerkzaamheden. Je kan er alles over lezen via deze link: https://www.aqualibi.be/nl/aqualibi-uitzonderlijke-werken.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Aqualibi. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Tero Bierges
  2. B’comme
  3. Butcher


Voorwaarden 

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Tickets zijn niet geldig tijdens de Halloween periode (van 21/10/2023 tot en met 5/11/2023). Volgens beschikbaarheid.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.