NL FR

Walibi

€5 korting op tickets voor volwassenen

Dringend nood aan een flinke portie fun? Dan moet je in Walibi zijn!

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat nieuwe attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je nu van €5 korting op volwassenen tickets!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij meer dan 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van Walibi. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Tero Bierges
  2. B’comme
  3. Butcher


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt. Tickets zijn niet geldig tijdens de Halloween periode (van 21/10/2023 tot en met 5/11/2023). Volgens beschikbaarheid.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.