NL FR

ZOO Planckendael

16% korting op je toegangstickets

De bonobo’s genieten van hun grote verblijf in continent Afrika, gegarandeerd vol boeiend leven. Trek mee op Expeditie Bonobo en bestudeer hun gedrag, zoals onze wetenschappers in het onderzoekskamp. Ook de bedreigde familie berberaap geniet van je bezoek. In continent Azië vragen de orang-oetans je aandacht. In ZOO Planckendael hop je van continent naar continent. Klepperende ooievaars? Kenmerkend voor Europa. Welkom op de veranda van de ringstaartmaki’s in Afrika. In Amerika ontmoet je goudkopleeuwaapjes. Australië typeert met koala’s en Tasmaanse duivels. Trek op avontuur!


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 16% korting op een bezoek aan Zoo Planckendael!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij meer dan 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van ZOO Planckendael. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Wok Dynasty Boortmeerbeek
  2. Ristorante Margherita
  3. De Klimop (20 km)


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/03/2024. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.