NL FR

ZOO Antwerpen

16% korting bij een bezoek aan ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen is al meer dan 100 jaar een gevestigde waarde in de stad. De prachtig onderhouden tuin is de thuis van méér dan 6000 dieren. De groene oase is de ideale plek voor een dagje uit met familie en vrienden of zelfs een romantische date? Overal valt wat te beleven. In de Mensapenvallei zorgen de jonge gorilla’s voor leven in de brouwerij. De uitgebreide Savanne is het speelterrein van de witte neushoorns. Op mooie dagen genieten de bedreigde kolossen van een modderbad. In het Reptielengebouw chillen stoere alligators op hun strand. Het spectaculair tropisch onweer maakt een bezoek aan de prehistorische wezens extra spannend.


Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 16% korting bij een bezoek aan de ZOO Antwerpen. 

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij meer dan 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van ZOO Antwerpen. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. Restaurant Jeanty's
  2. Balls & Glory
  3. Mister Spaghetti


Voorwaarden

Aanbod geldig tot 31/03/2024 . Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.