NL FR

Domein van de Grotten van Han

Tot €12 korting op je PassHan ticket

Pure Wildlife en een mysterieuze ondergrondse wereld!

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving!


Het Wildpark, het grootste dierenpark van België in een groene oase

250ha beschermde natuur. Dat is het Wildpark. Via een prachtig wandelpad van 3 of 6 km of aan boord van de Safari-car kom je oog in oog te staan met de grootste Europese roofdieren, waaronder de Big 5 (de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat). Ondertussen geniet je volop van de adembenemende panorama’s. En als kers op de taart ontdek je het Berenbos, een domein van wel 2ha groot gewijd aan de bruine beer.

  • Bezoek Wildpark met de Safari-car : 1u30
  • Bezoek Wildpark te voet: 3 tot 4 uur


De betoverende Grot van Han en haar indrukwekkende spektakel “Origin”

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Tijdens het bezoek ontdek je de mooiste zalen van de Grot, word je betoverd door de sprookjesachtige nieuwe verlichting en beleef je een magisch moment tijdens het 360° spektakel “Origin”.


Een betoverend bezoek bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

  • Bezoek Grot : 1u15

Het PassHan ticket geeft je toegang tot het Wildpark (te voet of met de Safari-car), de Grot en het museum PrehistoHan, een boeiende archeologische tentoonstelling.


Wist je dat?

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het eerste Geopark van België: het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne.


Als coöperatieve aandeelhouder van Crelan geniet je 12 euro korting op het PassHan ticket!

Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Klik vervolgens nogmaals op de knop om naar de externe bestelwebsite te gaan.


Wil je het plezier verlengen? Als coöperatieve aandeelhouder van CrelanCo geniet je 15% korting op het totaal van de rekening bij meer dan 100 restaurants verspreid over België! Wij selecteerden alvast enkele van deze restaurants in de nabije omgeving van de grotten van Han. Reserveer zeker op voorhand je tafel met vermelding van CrelanCo.

  1. La Vendetta Libramont
  2. La Romantica
  3. La Table du Royal Snail


Voorwaarden

Aanbod geldig tot12/11/2023. Aanbod voorbehouden aan coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Zolang de vooraad strekt.

Meld u aan

Meld u aan om de promocode te bekijken/bon af te drukken.